//banners section

Na farmi koza: pripreme pred jarenje

5

Psi ovčari na Balkanu – 9 autohtonih rasa koje volimo

1

Sveti Jovan Krstitelj – Božiji kum

Danas se slavi sveti Jovan Krstitelj, srpska slava među prvima po broju vernika. Saznajte zašto je bitan Jovanjdan i koji su to običaji na ovaj dan.

2

Slavni konji u srpskoj istoriji – mitovi i pesme (2. deo)

Saznajte koji su to slavni konji koji su opevani u srpskim pesmama i mitovima. Jabučilo, Šarac, Ždralin, Zelenkom, Đogin, Kušlja, Strina – 7 hrabrih atova.

2

Slavni konji u srpskoj istoriji – mitovi i pesme (1. deo)

Saznajte koji su to slavni konji u srpskoj istoriji koji su opevani u pesmama i mitovima. Otkrijte zašto se kaže da bez dobrog konja nema ni dobrog junaka.

0

Cene ovaca i koza na tržištu Srbije od 09. do 16. januara 2017. godine

Pogledajte cene ovaca u Srbiji, kao i cene koza u Srbiji za ovu nedelju. Cene ovaca, jagnjadi, dviski i šilježadi, cene jaradi – na pijacama i u klanicama.

0

Cene goveda na tržištu Srbije od 09. do 16. januara 2017. godine

Pogledajte cene goveda u Srbiji, kao i cene goveda u Vojvodini za ovu nedelju. Cene teladi, krava, junadi i bikova na pijacama i u klanicama.

0

Cene svinja na tržištu Srbije od 09. do 16. januara 2017. godine

Pogledajte cene svinja u Srbiji, kao i cene svinja u Vojvodini za ovu nedelju. Cene tovljenika, prasadi, nazimica i krmača na pijacama i u klanicama.

0

Ovaj priplodni bik je najbolji otac na svetu – pogledajte i zašto

Tojstori (Toystory) je bio najplodniji bik mlečnih rasa goveda na svetu. Kad je u pitanju seme bikova i osemenjivanje krava ovaj priplodni bik je šampion.

1

Cene ovaca i koza na tržištu Srbije od 02. do 09. januara 2017. godine

Pogledajte cene ovaca u Srbiji, kao i cene koza u Srbiji za ovu nedelju. Cene ovaca, jagnjadi, dviski i šilježadi, cene jaradi na pijacama i u klanicama.

0

Cene goveda na tržištu Srbije od 02. do 09. januara 2017. godine

Pogledajte cene goveda u Srbiji, kao i cene goveda u Vojvodini za ovu nedelju. Cene teladi, krava, junadi i bikova na pijacama i u klanicama.

0