//banners section

Kako da prodate stoku za samo jedan dan u 8 koraka!

0

Mravi u pčelinjaku – koliko su štetni?

0

Kako zaštititi životinje od zmija i glodara

Gmizavci i glodari mogu naškoditi domaćim životinjama ukoliko se pojave na vašem imanju. Farmia otkriva kako zaštititi vaše životinje od ovih napasti.

0

Počela je isplata subvencija za đubrivo

Još jedna isplata subvencija za đubrivo je počela. Isplata regresa nastaviće se nedeljnom dinamikom do zaključenja roka za podnošenje zahteva, odnosno do 30. septembra.

0

Da li zastareli traktori utiču na smanjenje prinosa?

Poljoprivrednici se često pitaju: Da li zastareli traktori stvarno utiču na smanjenje prinosa? A evo šta kažu stručnjaci….

0

Pčele roboti: Budućnost ili ne?

Zbog svoje male veličine, pokretljivosti i još potpuno neshvatljive organizacije kolonije, pčele su idealne za naučnike koji žele da je razviju kako bi postala insekt robot. Pročitaje koja su to najnovija dostignuća u svetu nauke!

0

Male tajne za vrhunsku ishranu konja

Prosečan konj treba da dve trećine svog vremena provede hraneći se na pašnjacima, ali tu nije kraj. Donosimo vam sve što ste hteli da znate o ishrani konja.

0

Pomoć za pčelare: Tim za sprečavanje krađe pčela!

Pomoć za pčelare stiže: Pčelarki savez je formirao tim za sprečavaje krađe pčela. Evo o čemu je zapravo reč….

0

Cene ovaca i koza na tržištu Srbije od 15. do 22. maja 2017. godine

Pogledajte cene ovaca u Srbiji, kao i cene koza u Srbiji za ovu nedelju. Cene ovaca, jagnjadi, dviski i šilježadi, cene jaradi – na pijacama i u klanicama.

0

Cene goveda na tržištu Srbije od 15. do 22. maja 2017. godine

Pogledajte cene goveda u Srbiji, kao i cene goveda u Vojvodini za ovu nedelju. Cene teladi, krava, junadi i bikova na pijacama i u klanicama.

0

Otkrivamo: Kako održati pravilan apetit kod koza

U nastavku teksta otkrivamo vam šta stručnjaci imaju da kažu na pitanje: Kako da održite dobar apetit kod koza?

0

Pravilna nega papaka kod ovaca

Redovan pregled i nega papaka ovaca treba da bude uobičajen posao na svakom gazdinstvu kako bi se izbegli veliki troškovi i bolesti samih grla.

0

Novi konkurs za mlade poljoprivrednike

Evo još jednog konkursa za mlade poljoprivrednike. Pročitajte detalje u nastavku teksta.

0

Svi ti divni konji ovogodišnjeg sajma!

Evo koji su to svi divni konji defilovali na ovogodišnjem sajmu u Novom Sadu. U nastavku teksta pogledajte fotografije ovih divnih grla.

0

Nove izmene: Posebna gazdinstva za bračne parove

Promena pravilnika za sve poljoprivrednike mogla bi da otvori vrata za napredak. Nova posebna gazdinstva za bračne parove daju novu šansu.

0

Pehari i priznanja za najbolje izlagače

Na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, u okviru Dana stočara, održana svečana dodela priznanja 84. međunarodnog poljoprivrednog sajma. A evo ko je sve poneo titulu najboljeg!

0

Najpopularnije: Šampionske svinje na sajmu!

Svinje su zasigurno jedna od najpopularnijih vrsta životinja koje iz godine u godinu privlače najveću pažnju na sajmu. Pogledajte koje svinje su na sajmu!

1

Otkrivamo: Zašto su baš ove koze osvojile srca svih posetilaca?

Koze Alpina su zasigurno jedna od najpopularnijih rasa za gajenje na ovim prostorima. Pogledajte šta su naši izlagači rekli za njih na ovogodišnjem sajmu.

0

Cene ovaca i koza na tržištu Srbije od 08. do 15. maja 2017. godine

Pogledajte cene ovaca u Srbiji, kao i cene koza u Srbiji za ovu nedelju. Cene ovaca, jagnjadi, dviski i šilježadi, cene jaradi – na pijacama i u klanicama.

0

Cene goveda na tržištu Srbije od 08. do 15. maja 2017. godine

Pogledajte cene goveda u Srbiji, kao i cene goveda u Vojvodini za ovu nedelju. Cene teladi, krava, junadi i bikova na pijacama i u klanicama.

0