//banners section

Male tajne za vrhunsku ishranu goveda

0

10 najboljih saveta za početnike u pčelarstvu

1

Smanjenje broja stoke u Srbiji nezaustavljivo

Srbija se ponovo suočava sa problemom smanjenja broja stoke, a kako stručnjaci kažu ovaj problem je teško zaustaviti. Zbog čega? Pročitajte u nastavku teksta koji sledi.

0

April: Zaštita krompira od krompirove zlatice

Jedan od najprepoznatljivijih insekata koji brine svakog poljoprivrednika iz godine u godinu – krompirova zlatica. Kako zaštiti svoj krompir od nje? Podsetite se ili naučite ukoliko niste znali uz pomoć teksta koji se nalazi u nastavku.

0

Savet za poljoprivrednike: Neophodne mere za odbranu od mraza

Izgleda da se hladno vreme ponovo vratilo u naše krajeve. Da li su poljoprivredne kulture ugrožene? Kako ih sačuvati? Evo šta stručnjaci preporučuju.

1

Zaštita pšenice: Budite pažljivi sa hemikalijama!

Toplo i vlažno vreme pogoduje razvoju pšenice, ali i korova i bolesti koji mogu ugroziti useve.

0

Cene ovaca i koza na tržištu Srbije od 10. do 17. aprila 2017. godine

Pogledajte cene ovaca u Srbiji, kao i cene koza u Srbiji za ovu nedelju. Cene ovaca, jagnjadi, dviski i šilježadi, cene jaradi – na pijacama i u klanicama.

0

Cene goveda na tržištu Srbije od 10. do 17. aprila 2017. godine

Pogledajte cene goveda u Srbiji, kao i cene goveda u Vojvodini za ovu nedelju. Cene teladi, krava, junadi i bikova na pijacama i u klanicama.

0

Cene svinja na tržištu Srbije od 10. do 17. aprila 2017. godine

Pogledajte cene svinja u Srbiji, kao i cene svinja u Vojvodini za ovu nedelju. Cene tovljenika, prasadi, nazimica i krmača na pijacama i u klanicama.

0

Jeftino: Rumunske njive na prodaju!

Izgleda da su srpski poljoprivrednici pokazali zainteresovanost za poljoprivredna zemmljišta u Rumuniji. Kako i zašto? Pročitajte u nastavku teksta koji sledi.

0

Jugoslovenski ovčarski pas: ima nešto u tom šarplanincu

Šarplaninac sse ubraja među čvrste i borbene pse čuvare. Sa punom odvažnošću i podjednako uspešno može da se suoči i sa medvedom i sa vukom.

0