Kupujete ili prodajete engleske punokrvne konje?

Uz Farmiju, konji, kobile i ždrebad engleskih punokrvnjaka dostupni su na dohvat ruke.

Engleski punokrvni konji na prodaju


Pogledajte slične proizvode


Brojevi govore za nas

109525 Registrovanih farmi
8948

Raspoloživih grla

40286287

Pregleda oglasa

engleski-punokrvni-konji-na-prodaju

Engleski punokrvni konj nastao je u Velikoj Britaniji tokom 17. i 18. veka, ukrštanjem domaćih kobila sa pastuvima orijentalnih rasa. Matična knjiga ostala je nepromenjena od tih vremena do danas. Engleski punokrvni konj je najbolji sportista među konjima. Veoma je elegantan i čvrste građe. Visina engleskih punokrvnih konja varira od 160 do 173 cm, a težina od 450 do 500kg. Varijeteti boja u kojima se javlja su: smeđa tj. dorata a prisutne su i crna, riđa, siva i bela. Brzina i izdržljivost su osobine zbog kojih se engleski konji koriste za povećanje učinka prilikom ukrštanja s drugim rasama. Za uzgoj ove rase potrebni su dobri uslovi okoline. Bez engleske punokrvne rase konjičke trke širom sveta ne bi bile zamislive.

Kupujete engleske punokrvne konje?

Farmia je specijalizovana za potražnju konja, kobila i ždrebadi engleske punokrvne rase vrhunskog kvaliteta. Imate li konje engleske punokrvne rase na prodaju? Zahvaljujući širokoj mreži kupaca i prodavaca, koju podjednako čine male porodične farme, kao i velika poljoprivredna gazdinstva, u mogućnosti smo da pronađemo kupca za vaše engleske punokrvne konje.

Rase konja


Mediji o nama:

Saznajte više o stočarstvu

Konj engleski punokrvnjak

Rasa engleskog punokrvnog konja nastala je u Velikoj Britaniji tokom 17. i 18. veka, ukrštanjem domaćih kobila sa uvezenim orijentalnim pastuvima arapskih, berberskih i turskih rasa. Smatra se da svi primerci Engleskog punokrvnog konja vode poreklo od tri pastuva – osnivača rase: The Byerley Turk, The Darley Arabian i The Godolphin Arabian. Sva evidentirana grla bili su potomci ovih pastuva. Matična knjiga je ostala nepromenjena do danas i čistokrvnim se smatraju samo ždrebad čiji su roditelji u nju upisani.

Konjarstvo, Farme, 16. apr 2015.

Kako da "pričate" sa svojim konjem

Konji imaju osećanja i, naučno dokazano, razumeju mnogo više nego što mislimo i ako naučite da pričate s njima, očekuje vas dug i prijateljski odnos.

Konjarstvo, Farme, 15. dec 2016.

Mala škola jahanja

Spremili smo vam nekoliko najbitnijih stvari o konjima i jahanju koje svaki vlasnik, jahač pa i ljubitelj mogu naći interesantnim i značajnim za znati.

Konjarstvo, Farme, 09. dec 2016.

Za dobrim konjem se diže prašina: Orlov kasač

Orlov Kasač je rasa konja sa naslednim brzim kasom, poznat po svojoj izuzetnoj brzini i izdržljivosti. On je najpoznatiji ruski konj.

Konjarstvo, Farme, 13. avg 2017.


Upoznajte naše farmere

Bio mi je potreban lipicaner i dugo sam ga tražio. Prezadovoljan sam njegovim kvalitetom, kao i dogovorom koji sam ostvario sa prodavcem. Sajt Farmia.rs preporučio bih svima koji se bave stočarstvom.

Milan Sredojević Kikinda
 
Prodato
Prodajem ovce i jagnice Marko Popovic Bosuta Srbija
 
Prodato
Prasad za tov Milorad Jovanov Novi Bečej, Vojvodina, Južnobački okrug
 
Prodato
krmaca za klanje ili priplod Nenad Miletic Ljig, Kolubarski okrug
 
Prodato
Prasici Milos Djalamic Klenje, Srbija, Mačvanski okrug
 
Prodato
prodajem jagnjad Ivan Kokic Stari Žednik, Srbija, Severnobački okrug
 
Prodato
Svrljiska umaticena jagnjad Danijel Ilijanovic Boljevac, Zaječarski okrug
 
Prodato
Prodajem prasad Goran Kljajic Deronje, Vojvodina, Južnobački okrug
 
Prodato
Prodaja umaticenih ovaca Radenko Mirkovic Čačak, Srbija, Moravički okrug
Postavite oglas
Pretraga Poruke Moji oglasi