Kupujete ili prodajete haflinger konje?

Uz Farmiju, konji, kobile i ždrebad haflinger rase dostupni su na dohvat ruke.

Haflinger konji na prodaju


Pogledajte slične proizvode


Brojevi govore za nas

93357 Registrovanih farmi
855

Raspoloživih grla

35690301

Pregleda oglasa

haflinger-konji-na-prodaju

Haflinger rasa konja razvijala se u 18. i 19. veku u Austriji. Jedina boja halfinger konja je alata sa svetlom, laneno-žutom grivom. Dostižu visinu od 130 do 150 cm što čini haflingera univerzalnim jahaćim konjem, za sve uzraste. Haflinger konje odlikuje velika izdržljivost, dobro podnošenje opterećenja – zato su dobili nadimak ,,mali traktori”. Zbog planinskog vazduha na kome je rasa haflinger nastala, imaju velika i razvijena pluća i srce. Životni vek haflingera je veoma dug – i do četrdeset godina! Zbog pitome naravi i poslušnosti veoma su pogodni kao jahaći konji za decu.

Kupujete haflinger konje?

Farmia je specijalizovana za potražnju konja, kobila i ždrebadi haflinger rase vrhunskog kvaliteta. Imate li konje haflinger rase na prodaju? Zahvaljujući širokoj mreži kupaca i prodavaca, koju podjednako čine male porodične farme, kao i velika poljoprivredna gazdinstva, u mogućnosti smo da pronađemo kupca za vaše haflinger konje.

Rase konja


Mediji o nama:

Saznajte više o stočarstvu

Haflinger

Rasa haflingera se razvijala kroz 18. i 19. vek u tirolskim planinama koje su bile deo nekadašnje Austrije. Dobila je ime po tirolskom selu Hafling a karakteriše je niži rast i alata boja, sa svetlom, laneno-žutom grivom. Preci haflingera su alpske teške kobile ukrštane sa arapskim pastuvom El Badavi-jem. Kao rezultat takvog ukrštanja nastao je ždrebac – prvi haflinger, Folie. Svi moderni čistokrvni haflingeri potiču od Folie-a i svrstavaju se u sedam različitih linija.

Konjarstvo, Farme, 26. dec 2014.

Kako da "pričate" sa svojim konjem

Konji imaju osećanja i, naučno dokazano, razumeju mnogo više nego što mislimo i ako naučite da pričate s njima, očekuje vas dug i prijateljski odnos.

Konjarstvo, Farme, 15. dec 2016.

Mala škola jahanja

Spremili smo vam nekoliko najbitnijih stvari o konjima i jahanju koje svaki vlasnik, jahač pa i ljubitelj mogu naći interesantnim i značajnim za znati.

Konjarstvo, Farme, 09. dec 2016.

Za dobrim konjem se diže prašina: Orlov kasač

Orlov Kasač je rasa konja sa naslednim brzim kasom, poznat po svojoj izuzetnoj brzini i izdržljivosti. On je najpoznatiji ruski konj.

Konjarstvo, Farme, 13. avg 2017.


Upoznajte naše farmere

Bio mi je potreban lipicaner i dugo sam ga tražio. Prezadovoljan sam njegovim kvalitetom, kao i dogovorom koji sam ostvario sa prodavcem. Sajt Farmia.rs preporučio bih svima koji se bave stočarstvom.

Milan Sredojević Kikinda
 
Prodato
Prasici prosek 13-14 kg Lala . Beograd, Srbija, Grad Beograd
 
Prodato
Prodajem prasice Milenko V Badovinci, Srbija, Mačvanski okrug
 
Prodato
MALI PRASIĆI NA PRODAJU! Srđan Dević Belegiš, Sremski okrug
 
Prodato
Prasici na prodaju KVALITET Saki Trgovina Martinci, Srbija, Sremski okrug
 
Prodato
Prodaja koza Milan Petrovic Paraćin, Srbija, Pomoravski okrug
 
Prodato
Vitenberg ovan za priplob Ivan Pantelic Lučani, Srbija, Moravički okrug
 
Prodato
Prasići na prodaju!!! Srđan Dević Belegiš, Sremski okrug
 
Prodato
Buša tele Đorđe Đaković Deronje, Vojvodina, Južnobački okrug
Postavite oglas
Pretraga Poruke Moji oglasi