Korisnička podrška 065/956-9564

Kako izgleda jednostavna kupovina stočne hrane na Balkanu?

Uz Farmiju, najbolja ponuda stočne hrane za Vašu farmu je na dohvat ruke.

Pogledajte slične proizvode


Proizvodjači stočne hrane


Važnost kvalitetne stočne hrane za životinje

Pravilna i kvalitetna ishrana životinja je najvažniji preduslov za pravilan rast, razvoj i zdravstveno stanje životinja. Prilikom odabira i kupovine stočne hrane, premiksa i koncentrata, treba obratiti pažnju o najnovijim otkrićima iz oblasti ishrane domaćih životinja, uključujući funkciju i značaj vitamina, minerala i kvaliteta belančevina. Zato je cilj Farmije da poveže proizvodjače stočne hrane i farmere, i obezbedi jednostavnu kupovinu stočne hrane koja sadrži sve potrebne hranljive materije, kako bi oslobodila vreme i resurse farmerima za njihovu osnovnu aktivnost - uzgoj stoke.

Za kvalitetan uzgoj stoke potrebna je maksimalna posvećenost i mnogo ljubavi. Kako bi obezbedili najbolju ishranu za svoje životinje, farmeri su do sada morali da izdvoje značajno vreme i novac kako bi pronašli i odabrali najkvalitetniju stočnu hranu. Da biste kupili stočnu hranu, koncentrate, smeše i premikse preko Farmije potreban vam je samo računar, tablet uređaj, ili mobilni telefon. Na jedan klik i iz udobnosti Vašeg doma možete da uporedite, izaberete i po najpovoljnijim cenama kupite hranu za Vašu farmu.Stočna hrana Farmia

Proizvođači stočne hrane - nekad i sad

Stočna hrana je na Balkanu oduvek zauzimala značajno mesto na farmama stočara. Nekada su se farmeri više oslanjali na pašnjačku ishranu, silažu i domaće smeše, a danas sa intenzivnijom proizvodnjom i razvojem industrije i fabrika stočne hrane sve više se okreću gotovim smešama, premiksima i koncentratima. U regionu posluje sve više kvalitetnih domaćih i svetskih proizvođača hrane koji proizvode hranivo za sve vrste i kategorije domaćih životinja.

Tipovi hrane


Upoznajte naše farmere

Da bih pronašao odgovarajuću stočnu hranu, ranije sam morao da izdvojim značajno vreme. Preko sajta Farmia.rs kupio sam pravu hranu vrhunskog kvaliteta. Sada sam siguran da je koncentrat koji dajem svojim svinjama pouzdan i sadrži sve potrebne hranljive materije za njihov rast i razvoj.

Ratomir Jovanović Lapovo
Postavite oglas
Pretraga Poruke Moji oglasi